Onderwerpen

Hoe u kunt helpen

Om het werk van de Prof. Dr. Jaap Swierenga Stichting daadwerkelijk te steunen staan verschillende mogelijkheden open, zoals:

NRS Swierenga Penning 2017 voor Prof. dr. P.J. Sterk

02-06-2017

Uitreiking penning 2017

Op 2 juni j.l. ontving professor Sterk de penning uit handen van de voorzitter van de Prof. Dr. Jaap Swierenga Stichting tijdens zijn afscheidssymposium bij het AMC. Hij kreeg de penning vanwege zijn buitengewone verdiensten op het gebied van astma en COPD diagnostiek en wetenschap, en grote bijdrage aan het maatschappelijk belang van longziekten.

Professor Sterk van zeer verrast en vereerd met de onderscheiding en schreef in zijn dankwoord naar het bestuur zijn best te doen “als winnaar zoveel mogelijk bij te dragen aan de doelstellingen achter deze prijs”.

NRS Swierenga Thesis Award 2017

11-04-2017

Uitreiking Thesis Award 2017

Tijdens de longdagen 2017 werd de NRS Swierenga Thesis Award uitgereikt aan Mevr. F. Dekkers voor haar proefschrift: “Intestinal organoids as model for cystic fibrosis”.

Zie ook de winnaars van 2016